The sign of four - Doyle, Arthur Conan, 1859-1930 ([nakladatel není známý], 2016)
Detektivní příběh s námětem prokletého indického pokladu, který si vyžádá krvavé oběti na životech a v dramatickém závěru končí v hlubinách londýnské Temže.