The case of the worthless newspapers. - Bakerloo, Len (fiktivní postava) (Virtual Virtue, 2015)
Sherlock Holmes a dr. Watson objevili tajemství věčného života a díky tomu se dočkali dnešních dnů. Svět se ale mezitím úplně změnil. Ve svém posledním případu musí tentokrát čelit především lživým médiím pod vlivem proradného profesora Moriartyho.