First Amendment : cases, controversies, and contexts - Robson, Ruthann (CALI eLangdell Press, 2016)
Sbírka soudních precedentů (casebook), které se dotkly oblastí upravovaných prvním dodatkem Ústavy Spojených států (svoboda vyznání, slova, tisku, shromažďování). Vysokoškolská učebnice.