Pwning tomorrow : short fiction from the Electronic Frontier - Maass, Dave (Electronic Frontier Foundation, 2015)
Antologie sci-fi povídek vydaná k 25. výročí existence Electronic Frontier Foundation, nadace zaměřené na obranu občanských práv v digitálním prostředí. Mezi autory najdeme například Neila Gaimana, Bruce Sterlinga, Coryho Doctorowa a řadu dalších.