Beyond the witch trials witchcraft and magic in Enlightenment Europe - Davies, Owen, 1969-; Blécourt, Willem de, 1951-; ebrary, Inc. (Manchester University Press ;, 2004)
Soubor studií, které autoři věnovali tématu čarodějnictví a magie v době osvícenství. Texty popisují situaci v různých evropských zemích v době, kdy již skončily největší čarodějnické procesy, ale víra v kouzelnické schopnosti přetrvávala.