The prize in the game - Walton, Jo, 1964- ([nakladatel není známý], 2002)
Smrt milovaného koně uvrhne ostrov Tir Isarnagiri do kletby Bohyně koní. Čtveřice přátel a adeptů trůnu se náhle ocitá uprostřed složitých milostných i vojenských konfliktů... Fantasy román velšsko-kanadské autorky.