Terror, theory and the humanities - Di Leo, Jeffrey R., 1963-; Mehan, Uppinder (Critical Climate Change, 2012)
Sborník příspěvků, které zkoumají dopad světového terorismu, zejména událostí z 11. září 2001, na oblast filozofie, teorie a obecně humanitních věd.