Makers - Doctorow, Cory, 1971- (Tor :, 2012)
Perry a Lester vytvářejí ze známých věcí nové vynálezy a vytvoří dokonce úplně nový ekonomický systém - New Work. Věci se ale zkomplikují, když dojde k ekonomickému kolapsu... Sci-fi román kanadského autora odehrávající se v blízké budoucnosti.