Networks in the Russian market economy - Lonkila, Marrku (Palgrave Macmillan, 2011)
Studie zkoumá roli neformálních sociálních kontaktů a sítí v ruské ekonomice. Výklad se zaměřuje na ICT průmysl a zejména na petrohradský region.