Peace and democratic society - Sen, Amartya Kumar, 1933- (Open Book, 2011)
Text věnovaný hledání mírových forem boje proti terorismu a politickému násilí ve světě. Obsahuje rovněž zprávu Komise Společenství národů o uznání a porozumění, která hledá příčiny konfliktů, násilí a extremismu.