Suburban urbanities : suburbs and the life of the high street - Vaughan, Laura (UCL Press, 2015)
Kolektivní monografie věnovaná fenoménu předměstských oblastí. Nabízí názory odborníků z různých oblastí (historická geografie, sociologie apod.) a přináší nové pohledy na vznik a historický vývoj předměstí.