Second chance : a novel of time travel - Nuttall, Christopher ([nakladatel není známý], 2012)
Británie roku 2015 je náhle vržena zpět do roku 1940, těsně před slavnou "bitvu o Británii". Někteří v tom vidí druhou šanci, jak se znovu stát jedinou supervelmocí. Ale může to také dopadnout úplně jinak. Historická fikce britského autora.