Oceanic New York - Mentz, Steve, 1966-; Albert, Elizabeth; Bianco, Jamie; Cohen, Jeffrey Jerome, 1964-; Daws, Vanessa; Duckert, Lowell, 1982-; Hsy, Jonathan; Ganter, Granville; Harris, Anne; Kinney, Alison; Kritikos, Dean; Mitchell, Allan J.; et al. (Punctum books, 2015)
Soubor esejů, které se z různých úhlů pohledu zabývají vztahem města New York a moře a zkoumají historii i současnost, světlé i stinné stránky sousedství oceánu a nejlidnatějšího města Spojených států.