Equity, growth, and community : what the nation can learn from America's metro areas - Benner, Chris (UC Press Luminos, 2015)
Kolektivní monografie věnovaná roli a významu dynamických regionálních komunit pro překonání konfliktů a vybudování stabilních metropolitních oblastí. Obsahuje příklady z různých oblastí Spojených států.