Six canonical projects by Rem Koolhaas : essays on the history of ideas - Böck, Ingrid (Architektur + Analyse, 2015)
Obsáhlá studie věnovaná dílu světově proslulého nizozemského architekta Rema Koolhaase a jeho studiu OMA. Zaměřuje se na hlavní a opakující se témata Koolhaasovy tvorby, která přibližuje prostřednictvím analýz jeho šesti významných projektů.