From the next room - Pei, Lowry ([nakladatel není známý], 2016)
Hrdina je na návštěvě u tety Augusty. Ve svém pokoji nad schody poslouchá zvuky v domě a vyvolává to v něm řadu myšlenek... Novela amerického autora s čínskými kořeny.