Move under ground - Mamatas, Nick, 1972- ([nakladatel není známý], 2016)
Bláznivý hororový příběh odehrávající se v 60. letech 20. století, ve kterém mimo jiné vystupuje Jack Kerouac, Neal Cassady nebo William S. Burroughs. Americký autor navazuje na slavnou beat generation, ale také na horory H. P. Lovecrafta.