Occupy : a people yet to come - Conio, Andrew (Critical Climate Change, 2015)
Sborník obsahuje eseje od různých autorů týkající se protestního hnutí Occupy, které usiluje o transformaci kapitalismu jinou cestou než formou klasické parlamentní demokracie.