The perils of peace : the public health crisis in occupied Germany - Reinisch, Jessica (Oxford University Press, 2013)
Studie zkoumá krizi veřejného zdravotnictví v Německu po 2. světové válce. Porovnává situaci ve čtyřech okupačních zónách a rozdílný přístup velmocí ke správě oblasti.