What is code? : Businessweek June 11, 2015 - Ford, Paul (Bloomberg, 2015)
Speciální vydání časopisu Businessweek objasňuje laikům základy programování a programovacích jazyků. Snaží se poskytnout lepší vhled do fungování komunity tvůrců softwaru.