Edudant a Francimor - Poláček, Karel, 1892-1945 (E-knihovna, 2016)
Moderní pohádka, plná fantastických dobrodružství a groteskních situací, sršící vtipem a překvapivými nápady. Dva synci kouzelnice Halabáby v ní prožívají neuvěřitelně zamotané příběhy, plné humorných a fantastických situací.