Čtrnáct dní na vojně - Poláček, Karel, 1892-1945 (E-knihovna, 2016)
Nevelká knížka humorných reflexí autorových zážitků z vojenské služby i úsměvných zamyšlení nad podstatou a povahou stavu vojenského.