Tvůrce železnic : život G. Stephensona - Holan, Emil, 1905-1944 (E-knihovna, 2016)
Životní příběh britského inženýra George Stephensona, vynálezce a projektanta prvních veřejných železničních tratí ve Velké Británii. Biografie.