Pohádky pro veliké děti - Fahrner, Martin, 1964- (E-knihovna, 2016)
Deset pohádek pro dítě, které snad zůstalo v každém dospělém. Jde o krátké příběhy ilustrující různé lidské vlastnosti, snažení i situace, které nás potkávají. Autor neděsí, nepoučuje, naopak s vtipem a citem pro stručnost zvýrazní to, co v chaosu života někdy mizí do pozadí.