Vše pro firmu - Poláček, Karel, 1892-1945 (E-knihovna, 2016)
Půvabná humoristická novela o zmatcích kolem sňatku. Továrník Štorchán je záletník a flamendr a jeho syn se ho snaží všemožně převychovat. Se sluhou se snaží tatínka oženit a tím i napravit. Oba mravokárci padnou do manželských tenat, aniž se jim podaří uskutečnit původní záměr.