Pásky na vousy : veselohra o 3 dějstvích - Poláček, Karel, 1892-1945 (E-knihovna, 2016)
Satirická divadelní komedie z 30. let 20. století, zasazená do prostředí židovských obchodníků, v níž hraje nadmíru důležitou roli důstojná úprava knírů a titulní zařízení k jejímu uchování.