Povídky pana Kočkodana - Poláček, Karel, 1892-1945 (E-knihovna, 2016)
První sbírka povídek českého humoristického klasika, poprvé vydaná roku 1922, čerpá náměty humorných situací především z maloměstského prostředí, předsudků, společenských stereotypů a dalších hranic, jež je pro jejich hrdiny nemožné překročit.