Bez místa (Pan Selichar se osvobodil) - Poláček, Karel, 1892-1945 (E-knihovna, 2016)
Původní sbírka humoristických povídek Karla Poláčka, situovaných vesměs do obchodnického a úřednického prostředí a karikujících lidskou malichernost, nabubřelost i jiné nectnosti.