Kariérní služby na evropských a amerických univerzitách - Gončarová, Eliška (Dům zahraniční spolupráce pro Centrum Euroguidance, 2015)
Shrnutí poznatků o centrech kariérních služeb vysokých škol v USA, Velké Británii, Německu a České republice. Srovnání jednotlivých služeb studentům na jednotlivých univerzitách.