Bicycle driver : monodrama in 4 scenes : the true story - Oravsky, Vladimir, 1947- (Posiphone, 2016)
Absurdní drama jednoho herce na téma nedorozumění s cizincem, které se může dostat až do extrému. Dílo švédského autora slovenského původu.