Den störda utflykten - Oravsky, Vladimir, 1947- (FramSteget Bokförlag, 2014)
Tatínek desetileté Azadeh se při nepovedeném rodinném výletě těžce zraní. Vztahy v celé rodině se tím hodně promění... Příběh pro starší děti od švédského autora slovenského původu.