Aha! aneb záhada královnina náhrdelníku - Howard, Robert Ervin, 1906-1936 (Liberary.cz, 2016)
Povídka amerického autora, proslaveného především na poli fantastiky, paroduje dobově oblíbené příběhy geniálních detektivů.