Po dvaceti letech - Henry, O., 1862-1910 (Liberary.cz, 2016)
Povídka výrazného amerického autora drobných humorných a satirických próz vypráví o dvou přátelích, kteří uzavřeli zvláštní dohodu - půjdou každý svou cestou a sejdou se přesně po dvaceti letech...