Kniha - Lovecraft, H. P. 1890-1937 (Liberary.cz, 2016)
Samostatné vydání povídky amerického klasika hororových žánrů, která spadá do jeho posledního tvůrčího období a představuje vrcholnou ukázku jeho díla.