Co přináší měsíc - Lovecraft, H. P. 1890-1937 (Liberary.cz, 2016)
Povídka amerického klasika hororu, v níž měsíční světlo vede senzitivního vypravěče až k apokalyptické vidině podmořského města mrtvých.