Průvodce přírodou Milíčovského lesa a okolí - Petřík, Petr, 1976- (Herpeta, 2015)
Drobná publikace o Milíčovském lese, který je významnou přírodní lokalitou v těsné blízkosti Jižního Města. Příručka představí faunu a flóru od vodních společenstev k suchozemským. Žijí zde chráněné druhy brouků, les i louky jsou domovem ohrožených obojživelníků, zastoupeni jsou ptáci a hadi.