Educational & didactic communication 2014. - Pavlát, Vladislav (Didaktis, 2015)
Publikace věnovaná ustavení pražské burzy (Burzy cenných papírů Praha) na počátku 90. let 20. století. Text přibližuje přípravu vzniku burzy, legislativní rámec tohoto procesu i zahraniční pomoc při hledání know-how nově vznikající instituce.