Duch soudce Pauknera : Havlíčkova Jilemnice - Havlíček, Jaroslav, 1896-1943 (Krkonošské muzeum, 2015)
Soubor povídek klasika české psychologické prózy se soudními a kriminálními náměty. Titulní próza se dočkala i úspěšné divadelní podoby.