Z dopisů Máně : Havlíčkova Jilemnice : výběr korespondence 1915-1926 - Havlíček, Jaroslav, 1896-1943 (Krkonošské muzeum, 2015)
Výběr z dopisů z let 1915-1926, které psal Jaroslav Havlíček své budoucí ženě, vychází z knižního vydání z roku 1966.