Rokle šeré smrti II - Linc, Míla, 1982-; Maniaque, Martin; Šafránková, Eliška; Cizlerová, Veronika; Doležalová, Jana; Němec, Vladimír, 1958-; Fránová, Anna; Wolfová, Martina, 1979-; Jedličková, Lucie; Borský, Miroslav; Hadrava, Tomáš; Růžičková, Dominika (E-knihovna, 2015)
Sborník deseti vítězných próz začínajících autorů, po pěti z věkových kategorií do 18 a od 18 let, z 11. ročníku literární soutěže nakladatelství Prague by night, zaměřené na původní českou hororovou povídku.