Školák Kája Mařík. - Háj, Felix, 1887-1934 (E-knihovna, 2016)
Další příběhy chlapce ze samoty a jeho kamarádky. Autorka, skrývající se za pseudonymem, sleduje svým vyprávěním především dva cíle: vychovat skromné a poctivé děti a pobavit malého i velkého čtenáře.