Školák Kája Mařík. - Háj, Felix, 1887-1934 (E-knihovna, 2016)
Příhody novomanželů Káji a Zdeni, kteří si zařizují společný život a zvykají si na nové podmínky. Zážitky ze svatební cesty do Paříže a na Šumavu, zařizování nového domova na Slovensku, kde Kája dostal místo a kde Zdenka poprvé samostatně hospodaří a sklízí společenské úspěchy.