Dreams from beyond : anthology of Czech speculative fiction - Nováková, Julie, 1991- ([nakladatel není známý], 2016)
Antologie obsahující ukázky tvorby deseti současných českých autorů sci-fi a fantasy. Sedm povídek a tři úryvky z rozsáhlejších próz sestavila editorka Julie Novakova, která je zároveň autorkou jedné z nich.