Nahoře bez... ...a dole taky - Březinová, Ivona, 1964-; Dziaková, Veronika, 1986-; Dlouhá, Anna, 1986-; Tvrdý, Tomáš, 1984-; Kříkava, Tomáš, 1987-; Lyachová, Kristýna, 1986-; Nekuda, René, 1986- (E-knihovna, 2016)
Sbírka eroticky laděných povídek mladých českých autorů, studentů Literární akademie Josefa Škvoreckého. Zkrácená verze sbírky obsahuje 11 povídek z původních 25.