Ruce vzhůru! - Olehla, Richard, 1976-; Strnad, Martin, 1984-; Karpianus, Ladislav, 1985-; Pomykalová, Zuzana, 1984-; Tvrdý, Tomáš, 1984-; Šváb, David, 1983-; Holub, Jiří, 1975- (E-knihovna, 2016)
Soubor dvanácti detektivních povídek zatoulaných do nejrůznějších časových období a rozmanitých koutů světa. Pro čtenáře od 12 let. Zkrácená verze. Společně s hrdiny se vydáme po stopách ztracené mrtvoly z nemocnice, seznámíme se s Sherlockem Holmesem v prvopočátcích jeho slavné kariéry, přeneseme se do pralesa za lidožroutským kmenem nebo zabloudíme mezi noční lidi, kteří mají chránit Srdce zla. Příběhy provází působivé ilustrace. Knihu doplňuje slovníček detektiva a medailonky autorů. Texty vznikly na tvůrčích workshopech Literární akademie Josefa Škvoreckého. Skupina mladých českých autorů nazývaná Hlava nehlava vydala další dvě povídkové sbírky: Zuby nehty a Tisíc jizev.