Dášeňka, čili, Život štěněte - Čapek, Karel, 1890-1938 (Bratři Čapkové, 2018)
Klasická knížka o malém, nezbedném štěněti se známými ilustracemi a fotografiemi Karla Čapka. V první části knihy se dovídáme, jak Dášeňka roste a objevuje svět. V dalších kapitolách si potom přečteme několik pohádek pro malé pejsky, které se ale určitě budou líbit i malým dětem.