Šťastnou cestu, Octavie! - Elstner, František Alexander, 1902-1974 (E-knihovna, 2017)
Cestopis F. A. Elstnera, novináře, spisovatele a známého světoběžníka, zachycuje prázdninové putování po Sovětském svazu, na Kavkaz a do Gruzie v roce 1959.