Pan Trabant & bílá slečna, aneb, Putování s kloboučkem - Elstner, František Alexander, 1902-1974 (E-knihovna, 2017)
Poutavé vyprávění o cestě, kterou autor (redaktor a cestovatel) podnikl s "bílou slečnou aerovkou" po regionu Moravskoslezských Beskyd. V krátkých črtách zaznamenal pamětihodnosti, minulost a současnost zdejší krajiny i setkání s obyčejnými lidmi.