Věci z jednoho pokoje : 75 příběhů pro budoucí světoběžníky - Elstner, František Alexander, 1902-1974 (E-knihovna, 2017)
Knížka krátkých příběhů - reminiscencí z autorových cest takřka po celé zeměkouli.