Evropan se vrací - Elstner, František Alexander, 1902-1974 (E-knihovna, 2018)
Dobrodružně laděný cestopis z těsně poválečných let popisuje cestu dvou kamarádů v malém autě napříč Severní i Jižní Amerikou a zpět do Evropy.